Al meer dan 3000 videoclips & lespakketten

Actueel

 • Week 47 Groep 5/6

  Nationale Vrijwilligersdag

  Vrijwilligers zijn onmisbaar. Op 7 december zetten we hen daarom in het zonnetje op Nationale Vrijwilligersdag. Deze les gaat over vrijwilligers. Als afsluitende opdracht komen leerlingen zelf in actie voor een goed doel.

  Naar de actuele les
 • Week 47 Groep 7/8

  Kom in actie

  Hebben jouw leerlingen wel eens vrijwilligerswerk gedaan? In deze les, die in het teken staat van Nationale Vrijwilligersdag (7 december), leren leerlingen over vrijwilligerswerk en komen ze in actie voor een goed doel.

  Naar de actuele les
 • Gezonde voeding en bewegen

  Week 43

  Gezond ontbijt staat van 6 tot en met 10 november centraal tijdens het Nationaal Schoolontbijt. In deze les leren kinderen over gezonde voeding én bewegen. Door gezonde voeding en bewegen kunnen kinderen zich de hele (school)dag lekker fit voelen!

  Naar de actuele les
 • Hemelvaartsdag en Pinksteren

  Week 19

  Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren. Deze actuele les gaat over deze Christelijke feestdagen. Wat weten jouw leerlingen hiervan?

  Naar de actuele les
 • Voel je fit

  Week 43

  Gezond eten is één, maar bewegen is minstens zo belangrijk. Hierdoor kunnen kinderen zich elke (school)dag lekker fit voelen. In de actuele les van deze week gaan kinderen met elkaar in gesprek over gezonde voeding en wordt een leuke bewegingsles gedaan.

  Naar de actuele les
 • Jezus en de Heilige Geest

  Week 19

  Hemelvaartsdag en Pinksteren staan voor de deur. Wat weten jouw leerlingen over het 'vertrek' van Jezus en de komst van de Heilige Geest?

  Naar de actuele les