Al meer dan 3000 videoclips & lespakketten

Actueel

 • Week 19 Groep 5/6

  Hemelvaartsdag en Pinksteren

  Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren. Deze actuele les gaat over deze Christelijke feestdagen. Wat weten jouw leerlingen hiervan?

  Naar de actuele les
 • Week 19 Groep 7/8

  Jezus en de Heilige Geest

  Hemelvaartsdag en Pinksteren staan voor de deur. Wat weten jouw leerlingen over het 'vertrek' van Jezus en de komst van de Heilige Geest?

  Naar de actuele les
 • Moederdag

  Week 17

  14 mei is het weer Moederdag. Deze dag worden moeders in het zonnetje gezet. Veel kinderen zullen een cadeautje kopen of maken voor hun moeder. Deze actuele les gaat daarom over het kopen van cadeautjes.

  Naar de actuele les
 • De Romeinen

  Week 15

  Van 29 april tot en met 7 mei 2017 vindt de vierde editie van de Romeinenweek plaats. De kinderen in de klas hebben wellicht al eens Romeinse cijfers gezien en gehoord van Latijn. In deze les wordt door middel van een werkblad gerekend met deze cijfers en geschreven met Latijnse letters!

  Naar de actuele les
 • Cadeaus

  Week 17

  Bij feestelijke gelegenheden delen we vaak cadeaus uit. Bijvoorbeeld bij een verjaardag, een bruiloft, de geboorte van een kind of ... Moederdag! 14 mei is het weer Moederdag. Daarom gaat deze les over cadeaus!

  Naar de actuele les
 • Romeinse tekens

  Week 15

  In deze les wordt door middel van een werkblad gerekend met deze cijfers en geschreven met Latijnse letters. Dit omdat het van 29 april tot en met 7 mei Romeinenweek is. Tijdens de Romeinenweek zijn er in het hele land activiteiten te bezoeken voor jong en oud.

  Naar de actuele les