Al meer dan 3000 videoclips & lespakketten

NIEUW: KlasseTV Academie

KlasseTV heeft iets nieuws: KlasseTV Academie! Deze keer niet voor je klas, maar professionalisering voor jou, de leerkracht!

Wil je jezelf ontwikkelen, maar ontbreekt het je aan tijd? Met de korte en bondige online trainingen op KlasseTV Academie lukt het wel! Jij kiest zelf jouw moment en je eigen tempo om aan je ontwikkeling te werken. De trainingen staan bol van de praktische tips en video’s van echte lessen. En met maar liefst 29 betaalbare online trainingen bieden we kennis op elk gebied.

De onderwerpen zijn bepaald naar aanleiding van een uitvoerig onderzoek onder leerkrachten. Er staat dus zeker een onderwerp tussen dat bij jouw behoefte past. De online trainingen sluiten perfect aan bij de dagelijkse praktijk in de klas, bijvoorbeeld Toepassen van coöperatieve leervormen in de klas en Het zelfvertrouwen bevorderen. Ook de training Professioneel communiceren met ouders is heel relevant, zeker in deze tijd waarin les op afstand en op school gecombineerd wordt.

Je kunt de trainingen zelfstandig doen, maar ook samen met een collega of het hele team. Aan het einde van de e-learning kun je je resultaten delen met anderen die ook een account hebben binnen KlasseTV Academie.

Zo kun jij je in korte tijd verder bekwamen en word je… Elke les wijzer!