Al meer dan 3000 videoclips & lespakketten

KlasseTV is er voor alle leerkrachten in het basisonderwijs. KlasseTV is er dus ook voor u!

Eenvoudig en leuk.

Met KlasseTV kunt u op eenvoudige wijze uw lessen nog leuker en leerzamer maken. Op KlasseTV vindt u educatieve videoclips die naadloos aansluiten op de in het basisonderwijs gebruikte lesmethoden. De clips zijn gerangschikt per methode, groep, hoofdstuk en les. U ziet dus meteen welke clip u nodig heeft. KlasseTV beschikt tevens over een zoekmachine waardoor u los van de methodes op onderwerp kunt zoeken. Makkelijk en overzichtelijk.

Waarom KlasseTV?

KlasseTV is gebruiksvriendelijk, efficiënt en levert een duidelijke tijdbesparing op; er gaat geen lestijd verloren met zoeken naar de juiste filmpjes. Digitale kennis is vrijwel niet nodig om KlasseTV in te zetten. De clips op KlasseTV zijn gescreend, van goede kwaliteit en educatief verantwoord. De lengte van de clips is gemiddeld 3 à 4 minuten.

KlasseTV is geschikt voor alle basisscholen en alle manieren van lesgeven.

Met het digitale schoolbord of een beamer en scherm kunt u ideaal, met de hele groep tegelijk, een clip van KlasseTV bekijken. Maar ook met de PC kunt u KlasseTV inzetten. U kunt uw leerlingen bijvoorbeeld groeps- of individuele opdrachten geven. Kijk ook op klassenmanagement

Met het abonnement op KlasseTV heeft uw school toegang tot al het lesmateriaal op KlasseTV. U betaalt nooit extra voor licenties en updates.