Al meer dan 3000 videoclips & lespakketten

KlasseTV: voor het hele basisonderwijs

KlasseTV is een overzichtelijke internetportal met digitaal lesmateriaal voor alle groepen van het basisonderwijs. Het lesmateriaal van KlasseTV is afgestemd op het lesprogramma van de vijf grote educatieve uitgeverijen. Zij staan achter KlasseTV.

KlasseTV is gebruiksvriendelijk, efficiënt en levert een duidelijke tijdbesparing op; er gaat geen lestijd verloren met zoeken naar de juiste filmpjes. Digitale kennis is vrijwel niet nodig om KlasseTV in te zetten. De clips op KlasseTV zijn gescreend, van goede kwaliteit en educatief verantwoord. De lengte van de clips is gemiddeld 3 à 4 minuten.

KlasseTV biedt tevens innovatief, digitaal en thematisch lesmateriaal voor alle groepen in het basisonderwijs. Op KlasseTV vindt u ook diverse educatieve spellen met een overzichtelijke handleiding voor de leerkracht.

KlasseTV is geschikt voor alle basisscholen en alle manieren van lesgeven. Met het digitale schoolbord of een beamer en scherm kunt u ideaal, met de hele groep tegelijk een clip van KlasseTV bekijken. Maar ook met de pc kunt u KlasseTV inzetten.